Daniel Jensen

Officielt: FC Københavns guldfugl på plads i Ajax

Den 19-årige dansker har skrevet under på en fem år lang kontrakt hos den hollandske storklub.
Skiftet har været længe undervejs, men nu er det officielt. Mohamed Daramy skifter FC København ud med den hollandske storklub Ajax. Det har begge klubber netop bekræftet.

Til klubbens hjemmeside udtaler Daramy, at han føler sig klar til en ny udfordring, og at han er taknemmelig over, at FC København har været villige til at finde en løsning, der fungerede for alle de involverede:

- Jeg har været i klubben i lang tid og elsket at være her. Jeg føler dog også, at jeg er klar til en ny udfordring, og jeg har hele tiden sagt, at jeg var interesseret i at komme afsted, hvis den rigtige mulighed dukkede op til mig. Den mulighed føler jeg, er kommet nu, og det er godt for min udvikling at tage skridtet til Ajax, inden jeg måske senere tager et nyt til en større liga. Jeg er taknemmelig over, at FCK har været klar til at finde en god løsning for alle parter.

Mohamed Daramy har på trods af sine kun 19 år allerede spillet 93 kampe i den hvide trøje. I løbet af sin tid i det københavnske scorede han 18 mål og stod for ti oplæg. I denne sæson har han bidraget med fire mål og tre assists i Superligaen og Conference League.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER