P. Aubameyang (17), P. Aubameyang (45), N. Pépé (45), B. Saka (50), P. Aubameyang (62), A. Lacazette (69)
Torsten Brix

Arsenal tæver godt ungdomshold

Pierre Emerich Aubemayang lavede hattrick…
West Bromwich Albion stillede onsdag aften op til Carling Cup-kampen imod Arsenal med hele seks debutanter og meget unge spillere i startopstillingen. Som et billede på WBA’s reservespækkede hold var der kun én spiller med et etcifret trøjenummer – nemlig danske Kenneth Zohore med nr. 9.

Trods dette var WBA klart med i kampens første halvleg, men alligevel var de nede med 0-3 til meget effektive Arsenal. Pierre Emerich Aubemayang lavede to af målene og lagde også op til Pepes mål. Alle tre mål kom, efter Arsenal havde løftet tempoet i kampen. Det gjorde ”The Gunners” også i starten af anden halvleg, hvor den nytilkomne Martin Ødegaard med en fin hælaflevering spillede Bukayo Saka, der scorede til 4-0 med det kolde højreben.

Højrebenet brugte Aubemayang også på flotteste vis, da han scorede 5-0 ved at sparke bolden ind helt oppe i hjørnet inden netop indskiftede Alexander Lacazette scorede til 6-0.

Til kampen havde WBA hele elleve nye spillere i forhold til deres sidste kamp imod Blackburn. Det var ikke til at se i indledning, selvom Arsenal endte med et tæve ungdomsholdet med et tennis-resultat.