Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Philip Sinkbæk Jensen

Ikke indskrevet i Real Madrid-trup: Arsenal henter Martin Ødegaard inden længe

Arsenal har arbejdet hårdt på at sikre sig Martin Ødegaard på en permanent aftale fra Real Madrid. Ifølge troværdig journalist præsenteres Ødegaard i Arsenal senere på en femårig aftale.
Den 22-årige norske offensive midtbanespiller, Martin Ødegaard, er ifølge flere kilder enormt tæt på at skifte fra Real Madrid til Arsenal på en permanent aftale, der vil gælde til juni 2026.

Den italienske journalist, Fabrizio Romano, der gentagne gange har vist insider-viden på storhandler i fodboldverden, bekræfter ligeledes, at Martin Ødegaard præsenteres som ny Arsenal-mand inden længe. Desuden trænede Martin Ødegaard ikke med resten af Real Madrid-truppen i går, og Ødegaard er heller ikke indskrevet i La Liga-truppen med et gyldigt trøjenummer, hvilket forstærker rygtet omkring skiftet gevaldigt.

Det forlyder ydermere, at Arsenal skal betale i omegnen af 306 millioner kroner for den venstrebenede norske landsholdsanfører. Dette er dog en transfersum, der i øjeblikket forhandles mellem de to storklubber.

Martin Ødegaard var udlånt fra Real Madrid til Arsenal den seneste halvsæson, hvor nordmanden imponerede med flot spil og god moral over 20 optrædener, men kun fik kreeret to mål og to oplæg i Arsenals forfærdelige sæson.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER