Philip Sinkbæk Jensen

FCK-sportsdirektør om Mohamed Daramy-betingelser: Prisen skal være rigtig god

F.C. Københavns sportsdirektør, Peter ’PC’ Christiansen, har åbenlyst bekræftet, at Club Brügge har vist interesse for Mohamed Daramy. Dog er 80-90 millioner kroner ikke en størrelsesorden, der kan sende Daramy videre lige nu. Bejlere skal skrue op for budene.
19-årige Mohamed Daramy har vist, at kantspilleren kan gøre sig afgørende i kampe for F.C. København, hvor danskeren har vist enormt høj klasse i den ellers svære start på sæsonen.

Dette har Hvidovre-drengen gjort i så godt et omfang, at interessen for ungdomslandsholdsspilleren er intensiveret på det seneste, hvor belgiske Club Brügge angiveligt har lagt et bud på Daramy, der ligger i omegnen af 80-90 millioner kroner.

Dog mener sportsdirektøren i F.C. København, Peter ’PC’ Christiansen, at Daramy er langt mere værd. PC er klar på at forhandle om kometen, og forlanger i øjeblikket en større sum for Daramy, hvis klubkæledæggen skal forlade klubben:

- Kommer der noget, der er i en størrelsesorden, der kan interesse os, så går vi i dialog, og så har vi selvfølgelig nogle krav til, hvordan det endeligt, forhåbentligt, kommer til at se ud. Og hvis ikke, at det bliver aktiveret inden for det niveau, så bliver han i F.C. København, udtaler PC sig i et interview før gårsdagens kamp mod AGF.

Da TV3Sport spørger ind til, om Mohamed Daramy bliver svær at erstatte, havde ’PC’ et prompte svar klar:

- Ja, det er da åbenlyst, og derfor skal prisen også være rigtig god, så vi kan gå ud og erstatte ham – skulle det ske, lyder det fra sportsdirektøren.

Da der videre spørges ind til de forlydende bud på Mohamed Daramy, der rygtes til at være i omegnen af 80-90 millioner kroner, og om beløbet acceptabelt for kantspilleren, så tør ’PC’ ikke at bekræfte den pålydende værdi i handlen:

- Jeg kan jeg ikke konfirmere de tal dér, men de (Club Brügge og andre bejlere, red.) skal nok op én tand eller to, lyder det fra sportsdirektøren i F.C. København, der beholder en sprudlende of fodboldglad Daramy i FCK, hvis ikke, at budet er det rigtige.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER