Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Asbjørn Steffensen

Ny Messi-holdkammerat: Aguero vil slå sig selv ihjel i Barcelona

Sergio Aguero skiftede til Barcelona for at kunne spille med Lionel Messi - det gik som bekendt ikke som han havde håbet.
Efter 10 år i Manchester City, hvor argentinske Sergio Aguero opnåede legendestatus, drog den 33-årige angriber videre til Barcelona, hvor hans gode ven og landsmand, Lionel Messi ventede på ham, så de kunne blive holdkammerater for første gang.

Sådan skulle det dog desværre ikke gå for de argentinere. Grundet Barcelonas vaklende økonomiske situation, lykkedes det ikke for klubben at skrive en ny kontrakt med Messi, som derfor skiftede til franske PSG.

I den franske hovedstadsklub er han nu holdkammerat med en anden landsmand, Angel Di Maria, der også kender Aguero og nu fortæller om Den tidligere Manchester City-stjernes trælse situation i Barcelona.

- "Kun" (Sergio Aguero, red.) har lyst til at slå sig selv ihjel i Barcelona, men hvad kan man gøre, siger Di Maria til TyC Sports og fortsætter:

- Udover alt det (Messi der forlader Barcelona, red.) er det værste, at han er bllevet skadet igen og er ude i mange uger. Det er det mest triste.

Sergio Aguero sluttede sig til Barcelona, inden han drog til Copa America-turneringen med Argentina og vandt pokalen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER