Fodbold nyheder

Snart Leicester-spiller:
Vestergaard mangler kun lægetjek

Af Oscar A. Olesen

Southamptons træner Ralph Hasenhüttl fortæller på et pressemøde, at den danske landsholdsspiller Jannik Vestergaard er meget tæt på at kunne kalde sig Leicester-spiller.

Ritzau Scanpix
Ritzau ScanpixRitzau-Scanpix

- Han skal gennemgå et lægetjek, og når det er bestået, er aftalen på plads.

Det fortalte Southampton-træneren, Ralph Hasenhüttl, på gårsdagens pressemøde forud for weekendens Premier League-premiererunde, hvor snakken hurtigt faldt på den næsten to meter høje forsvarsspiller. Den østrigske træner er allerede i fuld gang med at planlægge fremtiden uden Vestergaard i truppen, og han anser stort set danskerens skifte for ’allerede værende sket.’

- Så han vil tage til Leicester, og så er det op til os at erstatte ham. Vi har gjort vores trup større i løbet af sommeren med spillere, der har en lang fremtid i klubben. Vi har stadig en position, hvor vi skal have købt en spiller til, fordi Jannik Vestergaard forlader os, siger Ralph Hasenhüttl ifølge Tipsbladet.

Vestergaard har i mange år været tilknyttet tysk fodbold, hvor han har gjort sit udfald for klubber som Hoffenheim, Werder Bremen og Borussia Mönchengladbach, men siden 2018 har den stået på engelsk sydkystfodbold hos Southampton for den 29-årige dansker.

På landsholdsplan står Vestergaard noteret for 28 A-landskampe med en enkelt scoring i bagagen. Undervejs EM-slutrunden i år lykkedes det såmænd også den tårnhøje klippe at få spilletid i samtlige af Danmarks seks kam

Mere om Jannik Vestergaard

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik