Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Torsten Brix

Premier League – hold øje med disse spillere

Indkast.dk har kigget nærmere på nogle spændende spillere, inden sæsonen starter…
Carney Chukwuemeka (Aston Villa)
I marts sidste år sagde Aston Villa-bossen Christian Purslow, at Chukwuemeka var den bedste spiller i England på 16 år. Siden har han spillet en stor rolle i FA Youth Cup, hvilket frembragte interesse fra selveste Bayern München og Juventus. Han bliver spændende at følge ikke bare i denne sæson.


Emiliano Buendia (Aston Villa)
En til en afløser for Jack Grealish. Han er kommet fra Norwich, hvor han i sidste sæson var den bedste spiller i Championsship, efter han lavede 15 mål og 16 assists. Buendia blev sat i forbindelse med Arsenal inden skiftet til Villa.


Michael Olise (Crystal Palace)
Efter 12 mål og syv assists for Reading blev Olise kåret til ”Årets unge spiller i Championship” og herefter blev han det første indkøb for manager Patrick Vieira. Tidligere har Wilfried Zaha og Eberechi Eze slået igennem på kanterne på Selhurst Park – nu skal Olise kæmpe imod dem om spilletiden.


Sambi Lokongo (Arsenal)
Midtbanespilleren var meget tæt på at blive udtaget til Belgiens EM-trup, men Alex Witsel blev klar og dermed blev Lokongo på standby-listen. Han er blot 21 år, men alligevel var han i sidste sæson anfører for Anderlecht og startede 33 kampe. En rigtig ”box to box-spiller”, som Anderlecht-bossen Vincent Kompany har rost meget.


Billy Gilmour (Norwich)
Allerede inden sæsonen er startet, kunne dette godt være et godt bud på den bedste låneaftale. Gilmour vandt Champions League i maj med Chelsea og blev også kåret til kampens bedste spiller under EM-slutrunden, men alligevel er han udlånt hele sæsonen til Norwich.


Emmanuel Dennis (Watford)
Et stort talent… men også en lotteriseddel til 30 millioner kroner. Han er ankommet fra Club Brugge, for hvem han scorede et smukt Champions League-mål på selveste Bernabeu. En spændende spiller, der måske skal bruge noget tilvænning til Premier League.


Anthony Elanga (Manchester United)
Angriberen var blot 12 år, da Manchester United spottede dette store talent, som har fået fodbolden ind med modermælken. Hans far er Joseph, som var en del af Camerouns VM-trup i 1998. Elanga scorede sit første United-mål i sæsonens sidste kamp, men han har også lavet to mål i Pre-season og har fået store roser af manager Ole Gunnar Solskjær.


Dele Alli (Tottenham)
Blot en gang i sidste sæson spillede Dele Alli en hel Premier League-kamp for Tottenham, men det vil Nuno Espirito Santo ændre på. Med usikkerheden omkring Harry Kane vil den nye manager gerne have Alli ”tilbage på toppen”.


Ben White (Arsenal)
Efter flere sæsoner med defensive problemer for Arsenal er Ben White blevet et rekordindkøb for forsvarsspillere i London-klubben. Efter et succesfyldt låneophold hos Leeds endte han med at blive indkaldt til EM2020 og blev Arsenals nye defensive styrmand.


Curtis Jones (Liverpool)
Var det ikke for denne blot 20-årige midtbanespiller, var det ikke sikkert, at Wijnaldum havde fået lov til at forlade Liverpool så let. Han har vist stor styrke, når han har fået chancen – nu skal han have mere spilletid.


Jesse Lingard (Manchester United)
Ole Gunnar Solskjær insisterer på, at Lingard har en stor fremtid på Old Trafford, efter sin succesfulde låneaftale i sidste sæson hos West Ham. Lingard giver nok en mulighed til United-angrebet.


Ademipo Odubeko (West Ham)
Den to-fodede angriber er blevet rost meget af manager David Moyes, og mange klubber jagter også Odubeko – især efter han lavede et hav mål i sidste sæson for U/23-holdet. Måske kan det blive til en del spilletid, hvis skaderne fortsætter med at ramme Michail Antonio i West Ham-angrebet.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER