Daniel Jensen

Midt i kaosset: Esbjerg henter forstærkning i Tyskland

Det er gang i svingdøren på vestkysten.
Esbjerg har i løbet af de seneste par dage sagt farvel til Jakob Ankersen, Patrick Egelund, Zean Daügge og Mads Kikkenborg, der alle fik ophævet deres kontrakter med klubben. I dag sagde klubben også farvel til cheftræner Peter Hyballa, men klubben har netop offentliggjort, at de også har hentet en spiller ind.

Der er tale om 19-årige Seid Korac, der kommer til klubben fra FC Nürnberg i den tyske 2.Bundesliga. Midtstopperen fra Luxembourg har skrevet under på en treårig kontrakt, og til klubbens hjemmeside udtaler Korac, at han er glad for at være kommet til en stor og ambitiøs klub:

- Jeg er meget glad for at have skrevet under med EfB, som er en stor og ambitiøs klub i Danmark. Jeg kommer her til for at vinde kampe og for at kæmpe for spilletiden, så jeg kan hjælpe med at indfri klubbens ambitioner. På banen ser jeg mig selv som en kompromisløs type, der vil vinde for enhver pris.

Seid Korac skiftede i 2019 til FC Nürnberg fra FC Rodange 91 i hjemlandet. I det tyske blev det kun blevet til kampe på klubbens andethold i de tyske regionalligaer. Den 19-årige midtstopper har også spillet en enkelt landskamp for Luxembourg.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER