Asbjørn Steffensen

Medie: Southampton afviser bud på anfører fra ny-rige liga-rivaler

Aston Villa har bud på The Saints' anfører, James Ward-Prowse, men buddet blev afvist af den klubben fra det sydlige England.
James Ward-Prowse er Souhampton-mand helt ind til benene. Den 26-årige midtbanespiller har været i klubben siden barnsben og ligger trods sin stadig unge alder på en fjerdeplads over spillere med flest kampe i Southampton-trøjen. Inden sæsonen 2019/20 overtog tog han tilmed anførerbindet fra danske Pierre-Emile Højbjerg, og sikrede sig med garanti legendestatus i klubben.

Ward-Prowses evner på fodboldbanen går dog ikke ubemærket hen, og nu begynder klubberne at forhøre sig om anføreren. Ifølge mediet Football Insider har klubben afvist et bud fra Aston Villa på i omegnen af 220 millioner kroner.

Aston Villa solgte torsdag deres største stjerne, Jack Grealish til de engelske mestre, Manchester City for en sum af hele 930 millioner kroner.

Klubben fra byen Birmingham har allerede sikret sig en Southampton spiller denne sommer i form af angriberen Danny Ings, men ser ikke ud til at stille sig tilfreds med blot en Saints-spiller.

Ward-Prowse er dog for vigtig en brik i manager Ralph Hasenhuttls plan, til at klubben vil lade ham gå, hvis ikke prisen lever op til deres krav.

Den frisparks-stærke engelske landsholdsspiller står noteret for 322 kampe for Southampton, 33 mål og 40 assists.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER