Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Philip Dar

Manchester City intensivere jagten på Grealish, Zouma på vej til ny London-klub, og så vil Pogbas agent gerne have franskmanden til Liverpool.

Article image
Ritzau-Scanpix

Aston Villa forventes at genoptage forhandlingerne med den engelske midtbanespiller Jack Grealish i næste uge, og er villige til at tilbyde ham en ny aftale for at afværge Manchester Citys interesse i Grealish. (Express og Star)


Premier League-mestrene Manchester City har dog påbegyndt forhandlingerne med Aston Villa omkring Grealish, og en mulig aftale forventes at falde på plads indenfor få dage. (Guardian)

Manchester City-manager Pep Guardiola håber på at have en aftale på plads med Grealish inden Community Shield skal spilles den 7. august. (Star)

Paul Pogbas agent Mino Raiola, har tilbudt den franske Manchester United-spiller til Liverpool. (Le 10 Sport)

West Ham forbereder et bud i omegnen af 175 millioner kroner på Chelseas Kourt Zouma, som foretrækker et skifte til en anden London-klub, fremfor at indgå i Chelseas handel med Sevilla om den franske forsvarsspiller Jules Kounde. (Mail)

Manchester Citys 27-årige brasilianske målmand Ederson, forventes at blive tilbudt en treårig kontraktforlængelse. (Athletic)


Tottenham forventes at forøge deres bud på den argentinske midterforsvarer Cristian Romero. Det sker efter Atalantas afvisning af FC Barcelonas tilbud om et spillerbytte for den 23-årige Romero. (SportItalia, via Mail)

Atletico Madrids engelske forsvarsspiller Kieran Trippier forventer, at hans skifte til Manchester United først går igennem i slutningen af transfervinduet. (Manchester Evening News)

Arsenal er klar til at lytte til bud på den 32-årige brasilianer Willian. Dette er i et forsøg på at reducere klubbens lønudgifter. (Star)

Aston Villa forbereder forhandlinger med klubbens målmand Emiliano Martinez omkring en ny, lang kontrakt efter hans bedrift ved Copa America har skabt interesse for den 28-årige målmand. (90min)

Newcastle har overhalet Aston Villa i kampen om en lejeaftale med Manchester United- forsvarsspilleren Axel Tuanzebes underskrift. (Football Insider)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik