Fodbold nyheder

Manchester United centimeter fra at lukke handel med Real Madrid

Af Christian Bang Jensen

Ifølge Manchester Evening News er De Røde Djævle meget tæt på at lukke klubbens første store handel i dette transfervindue. Forsvarsspilleren Raphael Varane meldes meget tæt på et skifte til Premier League-klubben.

Article image
Ritzau-Scanpix

Selvom den franske forsvarsspiller Raphael Varane fortsat er på ferie efter EM-slutrunden, bliver der i kulissen arbejdet på den 28-årigs fremtid. Og når ferien er slut, skal franskmanden måske ikke ”hjem” til Madrid, men i stedet tage flyveren mod Manchester.


For ifølge Manchester Evening News er forsvarsspilleren, der har spillet 10 år i den hvide Real Madrid-trøje, kun små detaljer fra at gennemføre et skifte til De Røde Djævle. Kilder tæt på den britiske avis fortæller ydermere, at Manchester United får Raphael Varane til en ”god pris.”

Raphael Varanes kontrakt med Real Madrid udløber i sommeren 2022, men da den spanske klub er tilfredse med de fire centrale forsvarsspillere; Nacho, Eder Militao, David Alaba og Jesus Vallejo, har man ikke i sinde at forlænge aftalen med den franske landsholdsspiller. Los Blancos er dog hellere ikke interesseret i, at Raphael Varane forlader klubben gratis næste sommer, og derfor er planen, at sende den 28-årige franskmand videre i dette vindue.

Også Chelsea har været meldt ind i kapløbet om Raphael Varanes underskrift, men alt tyder dog på, at det bliver den røde Manchester United-trøje, som forsvarsspilleren skal trække over hovedet i denne sæson.

Allerede i 2018 blev Manchester Uniteds interesse for Raphael Varane vagt, da forsvarsspilleren var en afgørende brik i den franske VM-sejr. Vicepræsident Ed Woodward ville dengang betale 750 millioner kroner for spilleren, men interessen blev aldrig fuldt til dørs. Tre år senere kan det være, at det endelig sker for Manchester United.

Raphael Varane kom til Real Madrid i 2011 fra franske Lens og har spillet over 300 kampe for Los Blancos.Mere om Raphaël Varane

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik