Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Jensen

Liverpool sælger ukendt nigerianer

Den engelske klub er i gang med at luge ud i truppen.
Tidligere i dag blev det offentliggjort, at Marko Grujic var blevet solgt til FC Porto for i omegnen af 90 millioner kroner, og nu har Liverpool solgt endnu en spiller fra overskudslageret. Det er nok de færreste, der har hørt om Taiwo Awoniyi, og det skyldes, at han aldrig har spillet en kamp for Liverpool, men han er nu blevet solgt til Union Berlin. Det bekræfter begge klubber.

Den 24-årige angriber var på lån hos klubben i sidste sæson, og det har ført til et permanent skifte. Ifølge engelske har tyskerne betalt i omegnen af 55 millioner kroner og givet Liverpool en videresalgsklausul på ti procent.

Taiwo Awoniyi har aldrig spillet en kamp for Liverpool, og det skyldtes, at angriberen aldrig har kunne sikre sig en arbejdstilladelse i England. Derfor har han været udlejet i alle sæsoner siden skiftet i 2015. I løbet af de seks år har han spillet for FSV Frankfurt, NEC Nijmegen, Royal Mouscron, KAA Gent, Mainz og senest Union Berlin, hvor det blev til 22 kampe, fem mål og tre oplæg i sidste sæson.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER