Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Daniel Jensen

FCM-profil solgt til Premier League

FC Midtjylland har solgt midtbanespilleren til Brentford.
Brentford spillede sig i Premier League, og det kræver forstærkninger at overleve i Englands bedste række. Derfor har de rettet blikket mod søsterklubben i Danmark, FC Midtjylland, og gjort Frank Onyeka til deres første indkøb denne sommer. Det har begge klubber bekræftet.

Den 23-årige midtbanespiller har skrevet under på en femårig kontrakt i det engelske, og ifølge BT har Brentford måtte betale 75 millioner plus en række bonusser for FC Midtjylland-profilen. Til klubbens hjemmeside udtaler manager Thomas Frank, at de ser frem til at arbejde med Onyeka:

- Jeg ser frem til at få Frank ind på holdet. Vi synes han er en god tilføjelse til holdet, da han er en meget dynamisk spiller, og vi ser frem til at arbejde med ham. Frank skal spiller otter i vores system, og han er god til at komme fra felt til felt. Han kommer fra den danske liga, hvor han var en af de bedste midtbanespillere, og vi mener, at han har potentiale til mere.

Frank Onyeka skiftede til FC Midtjylland fra FC Ebedei i Nigeria tilbage i 2016. Siden da er det blevet til 123 kampe på Heden, to danske mesterskaber, en pokaltitel og kvalifikationen til Champions League.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER