Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Philip Sinkbæk Jensen

Juventus afviser 739 millioner kroner-bud på Federico Chiesa

Italien og Federico Chiesa tog fodboldeuropa med storm, da italienerne gik hele vejen til mesterskabet ved EM2020. Chiesa var sprudlende, og det er ikke gået Chelsea fordi, der allerede har fået et mega-bud på Juventus-kantspilleren afvist.
EM-slutrunden blev igen et udstillingsvindue for mange spillere, der med sprudlende fodboldspil ikke blot fik sin spillerværdi til at stige drastisk, men også interessen fra store klubber i Europa. Én af slutrundens helt store stjerner, italienske Federico Chiesa, vandt guldmedaljen og fodboldeuropa med sit elektriske offensive spil ved denne turnering, og derfor er buddet på italieneren også større end nogensinde før.

Ifølge engelske Daily Mail, så er den 23-årige Juventus-kantspiller nemlig blevet sat i stærk forbindelse til Chelsea, der eftersigende har fået afvist et kolossalt bud på 739 million kroner. Juventus har ikke tænkt sig at lade Chiesa gå til Chelsea, der har i sinde at være særdeles aktiv under sommeren transfervindue ovenpå Champions League-succesen:

- To eller tre spillere ville være godt, udtaler Chelsea-ejeren, Roman Abramovic, da han blev spurgt ind til målene for transfervinduet:

- Det er en kontant tanke ikke at afvise ændringer. Du bør altid bringe fornyet energi, nye spillere, der spørger ind til de forældede tanker, som udfordrer alle til træning og til kampe, og det tror jeg er en god ting, siger Abramovic, og kommenterer på den kvalitet, som Chelsea søger efter under sommerens tranfervindue:

- Vi har ikke brug syv nye spillere eller et helt nyt hold, da det også er vores job at forbedre os, fordi at vi stadigvæk har en ung trup. Det er ikke fordi, at man skal stjæle deres chancer for at bevise igen, at de kan håndtere presset, vokse og udvikle sig, siger Abramovic afslutningsvis.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER