Daniel Jensen

Viborg henter tidligere Leeds-spiller

Med en oprykning til Superligaen skal der forstærkninger til, hvis overlevelsen skal sikres.
Viborg FF er tilbage i den bedste danske række efter fire år i NordicBet Ligaen, og der er ambitioner om, at fremtiden også skal byde på Superliga-bold i domkirkebyen. Viborg har derfor forstærket sig med den tidligere Leeds-spiller Jay-Roy Grot. Den hollandske angriber har fået en kontrakt på to år - det skriver klubben på sin hjemmeside.

Grot er kommet til Danmark fra 2.Bundesliga-klubben VfL Osnabrück, og han glæder sig til udfordringen, da han kun har hørt godt om klubben fra de to andre hollændere, der allerede er i truppen:

- Jeg er rigtig glad, og det er en god chance for mig at skifte til Viborg i den danske Superliga. Jeg er sikker på, at jeg kommer til et godt sted i forhold til min udvikling, og jeg kender både Justin Lonwijk og Lars Kramer, og de har begge talt meget godt om Viborg. Det er spændende for mig, og det er det også for klubben, som er tilbage i Superligaen, og forhåbentlig kan vi sammen gøre det rigtig godt i den kommende sæson, siger hollænderen.

Den 23-årige hollænder spillede 19 kampe for Leeds i Championship for tre år siden, men hans karriere har mest budt på fodbold i den hollandske Æresdivision. Her har han spillet 85 kampe for NEC Nijmegen, VVV Venlo og Vitesse. Grot kommer til Viborg efter et ophold hos VfL Osnabrück, hvor det kun bød blev til fire kampe.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER