Fodbold nyheder

Liverpool overvejer at hente spansk mester til midtbanen

Af Asbjørn Steffensen

De engelske vicemestre er angiveligt interesserede i at hente Saúl Niguez hos de spanske mestre fra Atletico Madrid.

Liverpool har indtil videre kun hentet Ibrahima Konaté på transfermarkedet, og der har generelt været forholdsvis stille omkring vicemestrene på rygtebørsen. Men nu ser der ud til at komme på tryk på kedlerne igen hos traditionsklubben. De vil nemlig finde Georgino Wijnaldums afløser hos Atletico Madrid.


Saúl Niguez har været Atletico Madrid-spiller siden U17 og var en af de bærende kræfter i deres netop overståede mesterskabs-sæson. Hans gode præstationer for Colchoneres har vakt opsigt i England, hvor Liverpool efter sigende skulle være interesserede i at hente ham. Det skriver det spanske medie La Razon.

26-årige Saúl er interesseret i et skifte til Premier League for at prøve lykken i en anden liga. Atletico Madrid er allerede i gang med at sikre sig Saúls afløser, da de ifølge journalisten Fabrizio Romano er i færd med at sikre sig Udineses argentinske anfører, Rodrigo De Paul.

Saúl har nået 337 kampe i den stribede Atletico Madrid-trøje, hvor han blandt andet scorede mod Liverpool i den første ottendedelsfinale i Champions League i 2020.

Mere om Saúl

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE