Daniel Jensen

FCM henter ny brasilianer

FC Midtjylland skal forsøge at vinde det danske mesterskab tilbage, og det skal den 25-årige midtbanespiller hjælpe med.
Brøndby vandt overraskende det danske mesterskab i sidste sæson efter det længe lignede, at FC Midtjylland ville løbe med trofæet. Den store skuffelse skal der laves om på i det midtjyske, og det skal Charles Rigon Matos hjælpe med. Brasilianeren har skrevet under på en aftale til 2026, og han gør sig på den centrale midtbane. Til klubbens hjemmeside udtaler sportsdirektør Svend Graversen følgende:

- Vi har været på udkig efter en midtbanespiller, som matcher de egenskaber, vi gerne vil have på den centrale del af banen. Charles kommer med en enorm power og dynamik i sit spil, og han har det udtryk, vi gerne vil stå for. Han har stor erfaring fra Serie A og Serie B i Brasilien, og vi glæder os til at se hans kvaliteter i Midtjylland. Derudover har han nogle spidskompetencer i forbindelse med standardsituationer, som bliver spændende at arbejde med.

Charles Matos har indtil videre kun begået sig i Brasilien, så FC Midtjylland bliver hans første udlandsophold. Midtbanespilleren fik sin debut for Internacional tilbage i 2017 i den brasilianske Série B. Efter to sæsoner der spillede han en sæson for Sport Club do Recife, før han tog til Ceará, hvor han har spillet lige siden. I alt har han spillet 51 i Série B og 39 kampe i Série A. Matos bliver den fjerde brasilianer på Heden, da truppen allerede har Paulinho, Evander og Junior Brumado.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER