Fodbold nyheder

Stort skifte undervejs?: PSG har kontaktet Real Madrid omkring Varane

Af Asbjørn Steffensen

Den franske landsholds-stopper ser ud til at være fortid i Real Madrid, og kan nu muligvis tage til hjemlandet.

Article image

Franske Raphael Varane har etableret sig som en profil i Real Madrid, siden han kom til som en ukendt midterforsvar fra den lille franske klub Lens tilbage i 2011. Efter 10 år i den hvide trøje ser det nu ud til, at Varane er på vej videre i sin karriere. Franskmandens kontrakt udløber næste sommer, så klubben skal sælge nu, for tjene på ham.

Længe har medierne sendt til forskellige klubber i Premier League såsom Chelsea og Manchester United, men nu byder en ny klub sig til i kapløbet om at sikre sig franskmandens underskrift.

Den franske hovedstadsklub PSG har ifølge Marca taget kontakt til Real Madrid for at forhøre sig om Varane og mulighederne for at hente ham denne sommer. Til trods for allerede at have Marquinhos og Presnel Kimpembe på den position, har træner Mauricio Pochettino sagt, at han vil opruste i forsvaret.

Real Madrid har i den netop overståede uge taget afsked med klublegenden Sergio Ramos efter 16 år i klubben, men har forstærket sig med David Alaba på positionen.

Varane har været med til at vinde fire Champions League-titler og tre spanske mesterskaber i sin ti-årige periode i klubben.

Mere om Raphaël Varane

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik