Europa: EM
FT
1 - 2
(1 - 0)
Danmark
Belgien
Y. Poulsen (2)
T. Hazard (55), K. De Bruyne (70)
Niels Nedergaard

You'll Never Walk Alone Christian

Christian Eriksen modtog en smuk gestus fra hospitalssengen fra hele Danmark og ikke mindst Parken, da alle rejste sig i det 10. minut for at hylde danskeren.
Tonerne af You’ll Never Walk Alone bragede torsdag aften ud i højtalerne over Parken, og man må i den grad sige, at Christian Eriksen aldrig vil være alene. Danmark og hele resten af verden står bag ham, efter den uhyggelige scene mod Finland, hvor den 29-årige dansker pludselig faldt om på banen med hjertestop. Han blev dog hurtigt genoplivet, og heldigvis for det.

Indkast.dk havde en mand til stede i Parken torsdag aften, og stemningen var ganske enkelt magisk. Sjældent har man oplevet Parken med 25.000 ellevilde danskere, der i den grad var parate til at bakke landsholdet op, og ikke mindst sende alle deres kærlige tanker til Christian Eriksen. Det var både rørende og stort at være vidne til.

Spillet på banen fik ligeledes Parken til at gynge. Danskerne kom ud som lyn og torden, og fik lige præcis den start, som alle havde håbet på, bortset fra de op mod 500 belgiere, der var på plads på D-tribunen i Danmarks nationalarena.

Men nu til det smukkeste af alt.

Da kampuret rundede ti minutter, rejste hele Parken sig op og klappede af Eriksen i et helt minut. Der gik lige et par sekunder, før spillerne inde på banen opfangede det, men faktisk var det belgierne, der sparkede bolden ud og stoppede spillet. En stor gestus af de belgiske verdensstjerner.

I øjeblikket, hvor alle hyldede Eriksen, kunne jeg godt mærke, at tårerne pressede på. Ikke, fordi jeg var ked af det, men fordi det var svært ikke at blive overvældet og blive rørt. Rørt over, hvordan Danmark og resten af fodboldverdenen kan stå sammen, rørt over det fællesskab, som der uden tvivl hersker i fodbold.

Også de belgiske fans reagerede på den smukkeste vis og udviste deres største sympati for Eriksen. Blandt andet var der et par belgiere, som tog et Eriksen-flag og holdt det op i luften, da You’ll Never Walk Alone blev afspillet kort før kampstart. Netop dette viser i den grad, hvor meget det har berørt hele fodboldverdenen, hvad der skete med Christian Eriksen.

Resten af kampen blev en stor fest på tribunen, og jeg kunne sidde i timevis og berette om, hvor fantastisk stemningen var, men sådan bliver det ikke.

Danmark tabte kampen 1-2 mod Belgien, men fællesskabet sejrede. Og der er en ting, som er helt sikkert. You’ll Never Walk Alone Christian Eriksen!




MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER