Daniel Jensen

Betis henter portugisisk landsholdsspiller hos liga-konkurrent

Den portugisiske målmand skifter niendepladsen ud med sjettepladsen i La Liga.
Granada overraskede alt og alle da de som oprykkere i forrige sæson sluttede som nummer seks i La Liga og kvalificerede sig til Europa League. Den flotte sæson fulgte de op med at spille sig i kvartfinalen i Europa League og slutte som nummer ni i denne sæson.

En af dem, som har været en del af den store succes, er målmanden Rui Silva, der har været med på rejsen fra den anden bedste række til Spaniens fineste selskab, men han er fortid nu. Den portugisiske landsholdsspillers kontrakt udløb her til sommer, og nu har han skrevet under med Real Betis. Det bekræfter klubben på Twitter.

I et interview med sin nye klub udtaler Silva følgende:

- Det er uden tvivl et godt skridt for min karriere. At skifte hertil er det skridt op, der er nødvendigt, for at jeg kan udvikle mig som spiller. Jeg kommer hertil for at vokse og bevise mit værd. Jeg er virkelig glad, og jeg kan ikke vente med at komme i gang.

Rui Silva har været i Granada siden 2017, efter han skiftede fra CD Nacional i hjemlandet. I løbet af de fire år er det blevet til 128 kampe for klubben og 44 clean sheets. Han fik sin landsholdsdebut for Portugal i testkampen mod Israel for et par dage siden, og er en del af den portugisiske EM-trup.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER