Philip Dar

Deschamps: Laporte lyver

Aymeric Laporte føler sig afvist af den franske landstræner Didier Deschamps. De beskyldninger afviser Deschamps blankt og kalder det Laportes egen beslutning.
Manchester City-forsvarsspilleren Aymeric Laporte har besluttet at skifte fra det franske landshold til det spanske landshold frem mod sommerens EM-slutrunde. Skiftet var muligt for den 27-årige forsvarsspiller, da han endnu havde sin franske landsholdsdebut til gode på trods af at have været udtaget flere gange.

Nu skal Laporte så med det spanske landshold til EM og det er den franske landstræner Didier Deschamps afklaret med. Dog er Deschamps ærgerlig over skiftets efterspil, hvor Laporte har udtalt at den franske landstræner har afvist Laporte og ikke svaret på hans beskeder.

- Jeg tager ikke spillere med bare for at forhindre dem i at skifte land. Det vil jeg ikke bare blokere for. Siger Deschamps ifølge bold.dk og fortsætter:

- Det, der efterfølgende har generet mig, er, at han har sagt ting, der ikke er sande. Den eneste besked, jeg har fået fra ham, er fra oktober vedrørende en specifik situation, hvor han blev skadet i september og derfor ikke længere var i min bruttotrup. Han var i bruttotruppen i november og marts. Der er ingen problemer. Det er hans valg. Jeg ønsker ham en sikker rejse. Han er fri til at gøre det, han vil.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER