Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Jensen

Lewandowski: Jeg er utrolig stolt over at have skrevet historie

Den polske angriber tangerede i går Gerd Müllers legendariske scoringsrekord i Bundesligaen.
Gerd Müller scorede i 1972 40 mål for Bayern München i Bundesligaen. Det er en rekord, der har stået uberørt i næste 50 år, men fra straffesparkspletten i 26. minut tangerede den nuværende Bayern München-spiller Robert Lewandowski i går den legendariske rekord. Det var en rekord, mange ikke troede kunne blive tangeret, men den 34-årige polak har nu gjort det utænkelige.

Lewandowski scorede i sidste sæson hele 34 mål, og det var det tætteste en spiller har været, siden Dieter Müller også scorede 34 mål tilbage i 1977 for FC Köln. Det var derfor en stolt Lewandowski, der på Twitter kom med hans eget syn på hans bedrift:

- Jeg har opnået et mål, der en gang var umuligt at forestille sig. Jeg er utrolig stolt over at have skrevet historie for Bayern München og at spille en rolle i de historier, som fans vil fortælle deres børn, og gå i de samme fodspor som legender som Gerd Müller.

Den 32-årige angriber har på lørdag muligheden for at slå rekorden, når Bayern hjemme tager imod Augsburg i den sidste runde i Bundesligaen. Lewandowski har kun brugt 28 kampe på at score de magiske 40 mål i denne sæson.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER