Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Redian Ara

Milan-chef glad for sejr i Torino

Stefano Pioli er glad for, at Milan formåede at slå begge Torino-hold på udebane, da hans hold vandt med 3-0 og 7-0.
AC Milan har ligget på førstepladsen i store dele af sæsonen, men har de sidste par uger måttet indse, at det er top fire der skal kæmpes om i stedet.

Milan-chef Stefano Pioli gik en stor uge i møde, da den stod på to udebane kampe i Torino. Der har været spekulationer om, at Pioli kunne gå hen og blive fyret hvis AC Milan ikke kvalificerer sig til Champions League.

Pioli formåede dog at levere et par flotte resultater, der mere eller mindre sikrer AC Milan deltagelse i næste sæsons udgave af Champions League. Milan slog Juventes 3-0 og Torino 7-0.

- To så svære udekampe og to så vigtige præstationer er det meget vigtigt signal. Vi har stadig brug for endnu en sejr, så vi er nødt til at blive ved, siger han ifølge Football Italia om ræset for at nå med i top fire og fortsætter:

- Indtil vi er oppe, så kan alt ske. For to uger siden sagde alle, at vi var halvdøde, men nu har vi vores skæbne i egne hænder.

Milan ligger nummer tre i Serie A med tre point ned til Juventus på femtepladsen, og har også en bedre statistik i de indbyrdes opgør.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER