Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Danmark: Superligaen
FT
0 - 1
(0 - 1)
Randers
AGF
K. Diks (22)
StillingReferat
Stefan Lindahl

Ny Diks-scoring holder AGF's medalje-drømme i live

Kevin Diks holder liv i de aarhusianske medalje-drømme, da han med sin tredje Superliga-scoring på to runder sikrede AGF tre point på udebane imod Randers for første gang i syv år.
AGF skulle søndag eftermiddag forsøge at holde fast i håbet om Superliga-medaljer, da aarhusianerne på udebane besøgte sjettepladsen i Mesterskabsslutspillet, Randers.

I første halvleg stod der AGF på det meste. Gæsterne havde styr på begivenhederne, og Randers skabte tæt på intet.

Derfor var det heller ikke ufortjent, at Aarhus-klubben gik til pause med en 1-0-føring. Det var højrebacken Kevin Diks som stod for scoringen efter et oplæg fra back-kollegaen Casper Højer Nielsen. Diks har derfor nu scoret fire mål i aarhusianernes seneste fem kampe.

I anden halvleg kom Randers bedre med i opgøret. Hjemmeholdet skabte væsentligt mere, og blev flere gange farlige foran AGF-buret.

Især i dommerens tillægstid begyndte det virkelig at brænde på foran gæsternes mål. Først var Mikkel Kallesøe tæt på efter et fremragende indlæg, hvor Kamil Grabara først var ved at bevæge sig på skovtur, inden den polske keeper alligevel nåede tilbage, og fik afvist afslutningen.

På det efterfølgende hjørnespark var Randers igen tæt på. Efter lidt ping pong i feltet endte bolden dog igen ved siden af AGF-målet.

Det var med hiv og sving i anden halvleg, men aarhusianerne holdte stand hele vejen hjem, og sikrede sig en 1-0-sejr. Det betyder, at Aarhus-klubben holder liv i medalje-drømmen.

Derudover er det AGF’s blot anden sejr på udebane imod Randers i elleve år. Den seneste sejr kom i 2014.



MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER