Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Rio Ferdinand: Foden er verdens bedste unge spiller

Rio Ferdinand mener, at Phil Foden tirsdag aften slog sit navn fast som verdens bedste unge spiller.
Manchester City sikrede sig tirsdag aften en plads i Champions League-finalen. Selvom den dobbelte målskytte Riyad Mahrez stjal det meste af rampelyset, spillede Phil Foden endnu et brag af en kamp.

Den unge englænders præstation fik Rio Ferdinand til at rose hans talentfulde landsmand i kølvandet på kampen, hvor han kaldte Foden verdens bedste - eller i hvert fald mest formstærke - unge spiller.

- Han viste i aften, at han kan levere varen på det her niveau og være konsistent, hvad angår hans slutprodukt, udtaler Rio Ferdinand ifølge Independent.

- Det er derfor, at han spiller på det her hold. Det er derfor, at jeg vil sige, at Phil Foden i øjeblikket er den bedste unge spiller i verden.

Der er mange spillere om buddet, når det handler om at udpege verdens bedste unge spiller. To oplagte bud er Kylian Mbappé og Erling Haaland, men dem mener Rio Ferdinand, at Foden overgår - i hvert fald lige nu.

- Når han er i form, mener jeg, at han er verdens bedste unge spiller. Om han ubetinget er den bedste... Mbappé spillede ikke i dag, og Haaland har endnu ikke spillet på dette niveau.

- Jeg siger ikke nødvendigvis, at Foden er den bedste spiller. Jeg siger bare, som det ser ud lige nu, at han er den mest formstærke.

Manchester City skal møde enten Real Madrid eller Chelsea i Champions League-finalen. "The Citizens" tørner allerede sammen med Chelsea på lørdag, hvor der er lagt i kakkelovnen til en storkamp i Premier League.

Hvis Manchester City vinder lørdagens kamp mod Chelsea, er Pep Guardiolas tropper sikre på at blive Premier League-mestre for femte gang i 10 år.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER