Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
1 - 2
(1 - 0)
Paris SG
Manchester C
Marquinhos (15), I. Gueye (77)
K. De Bruyne (64), R. Mahrez (71)
Henrik Varbøl Andersen

Optakt: Paris Saint-Germain – Manchester City

Onsdag mødes to giganter med en perlerække af store stjerner på hvert hold, og en duel mellem to mandskaber, som har et erklæret mål - pokalen med de store ører.
Kommentar:
Sidste sæsons tabende finalist Paris Saint-German jagter deres anden Champions League-finale i træk, når de onsdag i den første kamp hjemme tager imod Manchester City, som med manager Pep Guardiola jagter deres første trofæ i den prestigefyldte turnering.

Stenrige Paris fik deres revanche i seneste runde, da de slog de forsvarende mestre fra Bayern München ud af turneringen. Nu gælder det så en af de andre store favoritter i turneringen, og der er ingen tvivl om, at cheftræner Mauricio Pochettino med sit indgående kendskab til gæsterne, vil forsøge at sikre et godt resultat inden returmødet.

Hos hjemmeholdet bliver det op til Neymar og Kylian Mbappe, at skabe det offensive og overraskende. Det er der nok ikke den store overraskelse for Guardiola, som helt sikkert har planen klar for at skabe det udgangspunkt, som kan være med til at sikre deres finaleplads.

For nu skal det være for projektet i den blå del af Manchester. Med weekendens sejr i den engelske Carabao Cup, så sikrede ”The Citizens” sig deres første titel i denne sæson. En sæson hvor det også ser ganske komfortabelt ud i forhold til at vinde det engelske mesterskab. Ingen tvivl om, at et af sæsonens store mål er at vinde pokalen med de store ører.

Manchester City går sjældent fra banen uden scoringer, og et udebanemål i Paris kan vise at være en finale værd. Der er ingen tvivl om, at der venter et brag, og gerne et brag med en masse mål. Alle ingredienserne er i hvert fald samlet til to flotte fodboldkampe. Lad bare den første komme onsdag.

Skader og karantæner:
Hjemmeholdet må undvære spanske Juan Bernat der med sikkerhed er ude af kampen, mens den elegante brasilianer Marquinhos er tvivlsom. Værst for Paris er det nok, at Mbappe i weekendens kamp måtte lade sig skifte ud efter et slag tidligere i kampen. Han ventes dog klar til stormødet.

Hos gæsterne har Pep Guardiola har fuldt mandskab at vælge fra, og der er ingen tvivlsomme hos englænderne.

Bud på kampens profil:
Der er masser af spændende profiler på begge sider, men hos hjemmeholdet er Kylian Mbappe i gang med en rigtig stor sæson, og i udekampen mod Bayern München var Mbappe med to scoringer helt forrygende. Han har i det hele taget været i forrygende form i hele sæsonen og med hele 25 mål i 29 kampen, så er han vores bud på kampens profil.

Bud på kampens resultat:
Paris ønsker sig nok en kamp, hvor de får City frem på banen, så de kan få plads til hurtige omstillinger med Mbappe og Neymar. Et frisk bud herfra bliver at hjemmeholdet trækker det længste strå og vinder 2-1, da franskmændene ikke kan holde City fra at score.

Kampen fløjtes i gang onsdag klokken 21:00 på Parc des Princes i Paris, og fløjten passes af tyske Felix Brych. Kampen kan følges på TV3+ og Viaplay.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER