Fodbold nyheder

Klopp efter ballade:
Jeg vil blive i Liverpool

Af Silas Steiner

Efter gårsdagens kontroversielle udmeldning vedrørende "Super League" gik rygterne løs om et muligt Klopp-exit fra Liverpool.

Article image
Ritzau-Scanpix

Liverpool blev i går bekræftet til at være én af de 12 klubber, som har slået sig sammen om den nye "Super League". Jürgen Klopp udtalte tilbage i 2019, at han var stærk modstander af den nye liga, da det ikke ville være interesseret at se Liverpool spille mod Real Madrid flere gange på et år. Dette fik medierne i den engelske presse til at spekulere i et muligt Klopp-exit fra Anfield, men det afviser den karismatiske manager dog i et interview med Sky.

- Jeg er her som fodboldtræner og manager, og det vil jeg blive ved med, så længe folk (Bestyrelsen i Liverpool, red) vil lade mig gøre det. Jeg hørte i dag, at jeg vil trække mig tilbage som manager. Hvis tiderne bliver endnu hårdere, giver det mig lyst til at blive hængende endnu længere som manager. Jeg føler mig ansvarlig for holdet, siger Jürgen Klopp i et interview med Sky ifølge FourFourTwo.

Liverpool-manageren blev tilmed spurgt ind til, om han følte sig svigtet af Fenway Sportsgroup, som er det amerikanske firma, der er ejer den traditionsrige klub, men det afviser Jürgen Klopp dog blankt.

Real Madrids præsiden, Florentino Perez, har netop udtalt, at "Super League" måske allerede kan blive sat i gang fra næste sæson.

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik