Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Danmark: Superligaen
FT
2 - 1
(2 - 1)
FC København
Randers
K. Wilczek (10), V. Fischer (18)
M. Egho (7)
Oscar A. Olesen

Wilczek efter sejr i Parken: Det er bullshit

Kamil Wilczek blev lettere irriteret efter sejren over Randers, da snakken endnu engang faldt på, om han passer ind i FCK-systemet.
I går eftermiddag fik FCK den ønskede start på dette års mesterskabsslutspil i Superligaen, da ”Løverne” besejrede Randers med 2-1 hjemme i Parken. For første gang i 2021 startede Kamil Wilczek inde for Jess Thorups tropper, efter at have måtte nøjes med en række korte indhop. Den tidligere Brøndby-spiller kvitterede ovenikøbet med en scoring i kampens første halvleg, men efter opgøret faldt snakken atter på polakkens rolle i truppen, og om han passer ind i FCK’s nuværende system, hvilket fremkaldte en lettere irriteret Kamil Wilczek.

- Jeg synes, det er bullshit, at jeg ikke passer ind i systemet. Jeg har før sagt, at jeg har spillet i fem forskellige systemer i de sidste fire år, så jeg tror ikke, det er systemet, der er noget galt med. Jeg er glad for at være tilbage fra pensionen. Jeg har ikke spillet i seks måneder. Jeg er glad for at være tilbage, jeg er glad for mit mål, og jeg er glad for, at vi vandt, udtaler Kamil Wilczek til TV3 sport ifølge Tipsbladet.

Scoringen til 1-1 i gårsdagens kamp var Kamil Wilczeks sjette mål i 18 Superliga-optrædener for FCK. Med både mål og en solid præstation imod Randers er der formentlig optimisme omkring endnu en startplads, når FCK gæster Brøndby i næste runde af mesterskabsslutspillet.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER