Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Christian Bang Jensen

United klar til at skille sig af med målmand

David De Gea kan være i gang med sin sidste sæson i Manchester United. Det skriver engelsk The Mirror og spanske AS søndag.
Efter 10 år i Manchester kan den spanske målmand David De Gea være i gang med sin sidste sæson på Old Trafford. Det skriver engelsk The Mirror og spanske AS søndag.

Selvom den spanske målmand har to år tilbage af sin kontrakt, er Manchester United angiveligt villige til at give David De Gea en ordentlig kompensation for at forlade De Røde Djævle efter denne sæson. Manchester United vil i stedet satse på den unge brite Dean Henderson, der i de seneste par sæsoner har været udlejet til Sheffield United, hvor han var med til at sikre først oprykning og siden overlevelse i Premier League. I denne sæson har Dean Henderson fået et år på den røde bænk, hvor han har kunne lære i klubben, men nu er tiden inde til et skifte på positionen, og det presser David De Gea ud.

De Røde Djævle kan potentielt starte den kommende sæson med fem målmænd i truppen, da argentinske Sergio Romero også stadig er i klubben, mens de helt unge Lee Grant og Joel Pereira også begge er at finde til målmandstræningen fra starten af næste sæson.

Det er ikke første gang Manchester United er villige til at betale en kompensation for at få en spiller til at skifte. Da Alexis Sanchez blev sendt til Inter, var det ligeledes på en kompensationsaftale, hvor den engelske klub betalte en del af chilenerens løn.

Hvor David De Gea skal tage hen, er endnu et åbent spørgsmål. Tidligere var han på tale i Real Madrid, og da David De Gea stadig har familie i den spanske hovedstad, og blandt andet rejste ”hjem” for at se sin søns fødsel, kunne det være en mulighed, men Thibaut Courtais har sat sig sikkert på den plads hos Los Blancos. David De Gea kom til England fra Atletico Madrid i 2011, men her vogter Jan Oblak sikkert buret, så den mulighed er heller ikke på bordet.

Den 30-årige målmand har spillet 45 landskampe for Spanien, men ved den seneste landsholdsamling mistede David De Gea sin faste plads mellem stængerne til den yngre Unai Simon fra Athletic Club. De svingende præstationer på både klub og landshold er angiveligt årsagen til, at David De Gea blev bænket i Spaniens VM-kvalifikationskampe.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER