Fodbold nyheder

Milan ville have kommende Atalanta-spiller

Af Stefan Lindahl

AC Milan kiggede på Anel Ahmedhodzic, som forventes at skifte til Atalanta.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det bosniske forsvarsspiller Anel Ahmedhodzic fra Malmø FF forventes at skifte til Atalanta til sommer. AC Milan var dog også interesseret i den svensk fødte bosnier. Det skyldes dog særligt en person, at valget faldt på Atalanta.

21-årige Ahmedhodzic har til den italienske journalist Gianluca Di Marzios hjemmeside fortalt:

- Mit skifte til Atalanta er stadig ikke officielt. Der var to interesserede klubber i Italien, som har kigget på mig, men med Nerazurri (Et af Atalantas kælenavne, red.) er forhandlingerne nu i den sidste fase… Milan spurgte efter informationer om mig, og som barn så jeg op til Maldini (Milan-ikonet Paolo Maldini, red.), som er et af de idoler, der har inspireret mig mest.

- Pjanic (Miralem Pjanic, tidligere Roma- og Juventus-spiller, red.) og Dzeko (Edin Dzeko, Roma-spiller, red.) fortalte mig om Serie A, men mest af alt min ven Kulusevski (Dejan Kulusevski, nuværende Juventus-spiller og tidligere Parma- og Atalanta-spiller). Atalanta er det ideelle sted for en ung spiller, som gerne vil udvikle sig. Jeg kan ikke vente med at teste mig selv.

Ahmedhodzic har tidligere spillet i Danmark. Der var i perioden fra sommeren 2019 til januar 2020, hvor forsvarsspilleren var lejet ud til Hobro.

Mere om Atalanta

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik