Fodbold nyheder

Ny skade rammer Liverpool

Af Henrik Varbøl Andersen

Der hviler i øjeblikket en forbandelse over mestrene hvad angår skader, og efter Chelsea-kampen kunne der føjes endnu et navn på listen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Tyrkiske Ozan Kabak er nyeste navn over skadede midterforsvarer hos Liverpool forud for weekendens opgør hjemme mod Fulham på Anfield, skriver Goal. Listen tæller navne som Joe Gomez, Virgil van Dijk, Joel Matip og senest var Nathaniel Philips også ude med skade.

Philips får altså nu følgeskab af Kabak hos lægestaben på træningsanlægget, og Klopp fortæller, at det er et kapløb med tiden, om Kabak bliver klar til opgøret søndag:

- Nu har Ozan et mindre problem efter kampen. Vi må se, om han er klar – lige nu ser det ikke sådan ud, fortalte tyskeren på pressemødet.

Liverpool har været ramt hårdt på skader hele sæsonen, men måske lysner det alligevel lidt til søndagens opgør, hvor både Nathaniel Philips og januar-indkøbet Ben Davies ser ud til at blive klar.

De var begge ude i opgøret mod Chelsea, hvor Klopp dog fik Fabinho tilbage på banen. Det ser dog ud til, at Davies måske nærmer sig sin debut i rødt:

- Det er ikke let i vores situation. Vi hentede ham ind, og han skal integreres. Han er en rigtig god spiller. Vi må se hvilken beslutning, vi tager. Det ser ud til, at alle kan være klar til søndag undtagen Ozan, rundede Klopp af overfor journalisterne.

Liverpool må også fortsat kigge langt efter Jordan Henderson, som blev skadet i opgøret mod Everton, og ventes ude i en længere periode.

Udover de mange skader har den tyske manager også en anden hovedpine, nemlig hvordan Liverpool bryder med hjemmebane-forbandelsen, som nu tæller fem nederlag i træk. Muligheden for at bryde stimen kommer altså søndag når Fulham gæster Anfield.

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik