Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Niels Nedergaard

Avis: Vejle sælger stortalent for millionbeløb

Ifølge Ekstra Bladet har Vejle Boldklub solgt stortalentet Malte Amundsen for et større millionbeløb til New York City FC.
Vejle Boldklub er tæt på at lave et stort salg af profilen Malte Amundsen. Det skriver Ekstra Bladet, der mener at vide, at handlen kommer til at give klubben op mod ti millioner kroner.

Ifølge avisens oplysninger har Superliga-oprykkerne nemlig accepteret et bud fra amerikanske New York City FC på hele 9,75 millioner kroner. Samtidig mener Ekstra Bladet at vide, at handlen mere eller mindre er på plads og snart vil blive officiel.

Til gengæld har Vejle allerede hentet erstatningen ind for den unge venstre back. For allerede på transfervinduets sidste dag hentede klubben Pierre Bengtsson til Nørreskoven på en lejeaftale for resten af sæsonen, og det var måske et pejlemærke om, at en stor handel var under opsejling hos oprykkerne.

Malte Amundsen var slet ikke i Vejles trup i weekendens kamp mod SønderjyskE, og ifølge Ekstra Bladet skyldtes det altså, at man var i gang med at forhandle med den amerikanske MLS-klub om et salg af den 22-årige back.

Han står i denne sæson noteret for 14 kampe i Superligaen, mens han også er kommet på måltavlen en enkelt gang.

Malte Amundsen kom til Vejle tilbage i 2019, da han skiftede Rosenborg ud med en tilværelse i Nørreskoven. Nu ser eventyret i det danske dog ud til at være forbi for nu.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER