Niels Nedergaard

Vejle lejer Bengtsson i FCK

Vejle Boldklub har forstærket sig endnu engang, da holdet har hentet Pierre Bengtsson for resten af sæsonen på en lejeaftale.
I forvejen har Vejle hentet Lukas Engel og angriberen German Onugkha i russiske FK Krasnodar, men nu har klubben fra Nørreskoven forstærket sig yderligere.

Vejle har nemlig hentet Pierre Bengtsson til klubben på en lejeaftale for resten af sæsonen. Det bekræfter klubben på sin hjemmeside. Bengtsson kommer fra en tilværelse i FC København, hvor han i mange år har været en stor profil, men i efteråret røg han en tur på bænken og blev garderet til reserve.

Derfor har svenskeren nu taget konsekvensen og rykker en tur til Nørreskoven, hvor han i resten af sæsonen skal snøre støvlerne i Vejle.

- Pierre Bengtsson er en driftsikker, rutineret og dygtig spiller, der har spillet 10 sæsoner i Superligaen og over 200 kampe i Superliga-regi. Samtidig har han en stor kvalitet med sig fra det svenske landshold og de europæriske kampe fra FCK. Den erfaring, Pierre kommer med vil komme os til gavn i løbet af foråret. På denne måde ruster vi os bedst muligt til det krævende forår, der venter os, siger Vejle Boldklubs tekniske chef til klubbens hjemmeside.

Også FCK har bekræftet handlen på sin hjemmeside, hvor de bekræfter, at Bengtsson fortsætter karrieren hos Vejle.

Pierre Bengtsson har spillet hele 276 kampe for FCK, mens det er blevet til 207 kampe i Superligaen. Han har samtidig lavet fem mål og 35 assists fra sin position på backen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER