Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Christian Bang Jensen

Sky Sport: Kabalen går op - Liverpool har aftaler med to forsvarsspillere på plads

Ifølge Sky Sport er transferkabalen gået op, og Liverpool er blevet enige med den 20-årige forsvarsspiller Ozan Kabak fra Schalke 04 og Ben Davies fra Preston. Bundesligaklubben får angiveligt Shkodran Mustafi fra Arsenal i bytte.
Liverpool har været hårdt ramt af skadesproblemer i denne sæson, og særligt i det centrale forsvar har der manglet alternativer. Derfor har ”The Reds” igennem hele vinter-vinduet været sat i forbindelse med flere spillere, der skal dække af foran Alisson i målet.

Mandag aften skriver engelske Sky Sport, at Liverpool har aftaler på plads med både den 20-årige forsvarsspiller Ozan Kabak fra Schalke 04 samt den 25-årige Ben Davies fra Preston.

Ben Davies har i denne sæson spillet 19 Championship-kampe for Preston, der ligger midt i den næstbedste engelske række.

Aftalen med tyrkiske Ozan Kabak skulle ifølge Sky Sport være en lejeaftale med en mulig købsoption. Ligeledes skriver det engelske medie, at lægetjekket er blevet klaret, og at den tyrkiske landsholdsspiller inden for et par timer flyver til Liverpool.

Tidligere mandag skrev vi på Indkast, at aftalen var afhængig af, at Schalke 04, der i denne sæson har store problemer i Bundesligaen og kæmper mod nedrykning, kun ville slippe Ozan Kabak, hvis man kunne få en erstatning ind.

Og det skulle ifølge Sky Sport være lykkedes at finde det manglende es i form af Arsenal-forsvarsspilleren Shkodran Mustafi. Den 28-årige forsvarsspiller har i denne sæson haft en rolle som reserve, hvorfor der længe har været rygtet om et skifte væk fra ”The Gunnars”.

Shkodran Mustafi, der har kontraktudløb hos Arsenal til sommer, kommer angiveligt til Schalke 04 på en lejeaftale for resten af sæson.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER