Niels Nedergaard

Vejle gafler profil i Fremad Amager

Fremad Amager-profilen Lukas Engel skifter til Vejle Boldklub. Det bekræfter Vejle på sin hjemmeside.
Forleden kom det frem, at Fremad Amagers helt store profil, Lukas Engel, var tæt på et skifte til Superligaen og til Vejle. Nu har klubben fra Nørreskoven så bekræftet, at de har hentet den 22-årige kantspiller til klubben.

Vejle oplyser på sin hjemmeside, at de har hentet Lukas Engel til klubben, hvor han bliver udstyret med en kontrakt frem til sommeren 2024. Selv glæder Engel sig også til de nye udfordringer, der venter.

- Vejle Boldklub er en stor klub, og jeg er både glad for og stolt over at skrive under med VB. Det er en klub, som jeg kender til fra opholdet i NordicBet Ligaen, men det er også en klub, der hører til fast i 3F Superligaen. Det ser jeg frem til at kunne bidrage til sammen med mine nye holdkammerater. Vejle Boldklub har en stor fanbase, og så snart der bliver åbnet op for tilskuere, så ser jeg frem til at spille for dem, siger han til klubbens hjemmeside.

Lukas Engel nåede at spille 96 kampe for Fremad Amager, mens det også er blevet til 20 mål og fem assists for klubben. Samtidig har han været udtaget til det danske U21-landshold, men han har endnu sin debut til gode.

Den 22-årige profil har spillet hele sin seniorkarriere hos Fremad Amager, da han skrev under på sin første professionelle kontrakt tilbage i 2017, hvor han skiftede til klubben fra Kastrup BK. Nu skal han dog fremover slå sine volder i Nørreskoven hos Vejle, hvor han skal prøve kræfter med Superligaen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER