Oscar A. Olesen

Officielt: AaB lejer nordmand i Hull City

AaB har netop lejet den tidligere Manchester City- og West Ham-spiller Martin Samuelsen med mulighed for købsoption.
Med blandt andet klubber som Manchester City, West Ham og Hull City på cv’et har Martin Samuelsen været en eftertragtet herre i dette januars-transfervindue. Derfor er AaB’s sportschef Inge André Olsen enormt glad for at kunne præsentere ham i Aalborg-klubben, også selvom det kun blev til et par enkelte optrædener for West Hams førstehold i den 23-årige nordmands helt unge dage.

- Martin er en spiller, der måske kom lidt for tidligt til England, og som derfor stadig ikke helt har forløst sit store potentiale. Han er gennembrudsfarlig og direkte i sit spil, og kan dække alle de tre forreste pladser, og hvis vores samarbejde forløber, som vi forestiller os, så bliver det i AaB, at han for alvor slår igennem, siger Inge André Olsen til AaBs officielle hjemmeside.

Martin Samuelsen ser også selv frem til at spille på Aalborg Portland Park i håb om at få fast spilletid. Hos Hull er det ikke blevet til mere end 18 kampe, hvor i nordmanden bidrog med to scoringer og tre assists.

- Jeg er rigtig glad for at være kommet til AaB. Det er en klub i udvikling, som vil spille god fodbold, og ud fra mine samtaler med cheftræner Martí Cifuentes, er det tydeligt, at vi ønsker at spille den samme form for fodbold, så jeg ser AaB som et godt match for mig. Jeg håber på at præstere og trives godt her. I første omgang vil jeg gøre mit bedste for at bidrage til, at klubben får en god afslutning i grundspillet, så vi forhåbentlig kommer ind i Mesterskabsspillet med momentum, udtrykker Martin Samuelsen slutteligt.

AaB møder hjemme FCK i 14. spillerunde af 3F Superligaen. Den første runde efter vinterpausen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER