Christian Bang Jensen

Spanske medier: Valencia sikrer sig to lejesvende inden lukketid

Daniel Wass kan se frem til at få nye holdkammerater i spanske Valencia. Italienske Patrick Cutrone og portugisiske "Ferro" er ifølge lokale medier landet i lufthavnen for at gennemføre lægetjek inden transfervinduets lukning.
Valencia har haft en tumultarisk første halvdel af sæsonen, og derfor er den spanske klub havnet midt i en drabelig nedrykningskamp. Særligt er truppens manglende bredde blevet kritiseret, og det får nu ledelsen til at handle kort inden transfervinduet smækker i mandag aften.

Ind kommer ifølge Marca og det lokale medie Super Deporte angriberen Patrick Cutrone og forsvarsspilleren Francisco Reis Ferreira (kendt under navnet Ferro) på to lejeaftaler for resten af sæsonen. De to spillere er ifølge de spanske medier ankommet til lufthavnen i Valencia og er til lægetjek søndag aften.

23-årige Patrick Cutrone kommer til klubben fra Wolverhampton og skal være et ekstra våben i angrebet hos ”Los Che”. Italieneren er for længst blevet afskrevet al fremtid i Wolves. I starten af denne sæson blev han derfor udlejet til Fiorentina, og her nåede angriberen at spille 11 kampe - dog uden at score et eneste mål. Derfor ophørte udlånet i starten af januar, men Patrick Cutrone sendes hurtigt videre væk fra Premier League-klubben.

”Ferro” var allerede inden sæsonens begyndelse rygtet til Valencia fra den portugisiske klub Benfica. Men de to klubber på den iberiske halvø kunne ikke blive enige om en aftale, og derfor blev den 23-årige forsvarsspiller hos ”Ørnene” i Lissabon. Her har ”Ferro” kun fået minimal med spilletid i syv kampe i denne sæson.

Foruden Patrick Cutrone og ”Ferro” er den italienske back Cristiano Piccini også vendt tilbage til Valencia efter et kort udlån hos Atalanta i efteråret.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER