Daniel Jensen

Officielt: El Shaarawy skifter tilbage til Europa

Den italienske landsholdsspiller er efter 1,5 år i Kina tilbage i Italien.
Stephan El Shaarawy skiftede, til manges overraskelse, AS Roma ud med Shanghai Greenland Shenhua i Kina efter en god sæson i Serie A. Her skulle italieneren efter sigende have skrevet under på en kontrakt, der ville indbringe ham omkring 110 millioner kroner i løn om året efter skat, men nu er han tilbage i Italien. Den 28-årige kantspiller skifter tilbage til AS Roma på en fri transfer. Det meddeler klubben i dag på sin hjemmeside.

Til klubbens hjemmesiden udtaler Romas direktør, Tiago Pinto, følgende:

- Alle kender til El Shaarawys kvaliteter, men få kender til hans kæmpe ønske om at komme tilbage og bære Roma trøjen igen. Det er det ønske, og troen på vores projekt, der har gjort forskellen. I dag er vi glade for at kunne byde ham velkommen tilbage.

Stephan El Shaarawy lægger heller ikke skjul på, at han er glad for at være tilbage i Rom, som betyder meget for ham:

- Da jeg ankom til Rom for første gang, gik det op for mig, hvor hurtigt den her by og klub gjorde et dybt indtryk på mig. Det jeg skiftede væk, gik det hurtigt op for mig at både by og klub altid ville være i mit hjerte. Nu kan jeg ikke vente med at repræsentere den her klub og de her farver igen.

Stephan El Shaarawy skiftede i 2016 til AS Roma fra AC Milan. I løbet af hans tre år i klubben spillede han 139 kampe for klubben, scorede 40 mål og lavede 26 oplæg. I Kina spillede han 19 kampe, scorede fire mål og lavede tre oplæg.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER