Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Daniel Jensen

Officielt: Tysker skifter Premier League ud med Bundesligaen

Den 25-årige vender snuden hjem til Bundesligaen efter 2,5 år i England.
Max Meyer fik tidligere på måneden sin kontrakt ophævet hos hans klub Crystal Palace, men der skulle ikke gå længe inden den tidligere tyske landsholdspiller fandt sig en ny klub. Max Meyer vender hjem til Tyskland, og resten af sæsonen skal han spille for FC Köln i Bundesligaen. Det bekræfter klubben i dag på sin hjemmeside. Klubbens administrerende direktør, Horst Heldt, udtalte følgende om klubbens nye signing:

- Skiftet til FC Köln var kun muligt, fordi Max var yderst imødekommende i forhold til det økonomiske. Han kan bruges i flere positioner på midtbanen, er intelligent når det kommer til spillet og meget god på bolden. Max vil bevise sine kvaliteter igen i Bundesligaen.

Den 25-årige tysker glædede sig også over skiftet, og især muligheden for at spille var vigtigt for ham:

- For mig var muligheden for at spille afgørende. Jeg vil bruge min tid hos FC Köln til at vise mig frem på øverste hylde og hjælpe med holde klubben i Bundesligaen.

Max Meyer nåede at spille 46 kampe i Premier League for Crystal Palace efter skiftet fra Schalke 04 i 2018. Han nye klub, FC Köln, ligger i øjeblikket på 16. pladsen i Bundesligaen hvilket betyder, at de lige nu står til at skulle spille en playoff-kamp mod nummer tre fra 2. Bundesligaen om den sidste plads i Tysklands bedste række. De har to point op til Arminia Bielefeld på 15. pladsen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER