Fodbold nyheder

Ingen ’PC’-overdragelse af AGF:
FCK er nærige

Af Jonathan Kjær Troelsen

Der har været forhandlinger mellem Peter Christiansens nuværende og kommende arbejdsgiver, men de er brudt sammen, bekræfter begge parter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Peter ’PC’ Christiansen kommer ikke til at skifte til FCK før tid. Det har begge klubber fastslået, og derfor tiltræder ’PC’ først som sportsdirektør i FCK d. 1. april. Der har været forhandlinger mellem de to klubber i forhold til en tidligere overdragelse, men ifølge bestyrelsesformand i AGF, Lars Fournais, er københavnerne for nærige.

- Ja, det synes jeg, de er. Og i hvert fald kan det jo ikke være særlig vigtigt for dem, at han skal i gang før tid, hvis ikke de vil betale et rimeligt beløb, siger Fournais til Copenhagen Sundays på spørgsmålet om FCK’s nærighed.

Ifølge FC København er det dog ikke nærighed, der er skyld i de mislykkede forhandlinger. Aarhusianerne ville simpelthen bare have et for højt prisskilt.

- Vi havde nogle meget konkrete drøftelser de første dage af december. Og jeg vil sige at udspillet fra AGFs side var så eksorbitant, så jeg tror, at der var mange, der var faldet baglæns ned af stolen. Jeg måtte i hvert fald lige et par gange være sikker på, at det var det, der blev sagt, så det var ligesom udgangspunktet, siger bestyrelsesformanden i Parken Sport & Entertainment, Bo Rygaard, til Copenhagen Sundays.

Lars Fournais fortæller også, at ’PC’ stadig har et stykke arbejde, han kan lave i AGF, og det vil de gøre brug af.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik