Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Raymund Nelausen

Stortalent forlænger med Bayer Leverkusen

17-årige Florian Wirtz har forlænget sin aftale med Bayer Leverkusen, så han spiller hos “Die Werkself” frem til 2023.
Bayer Leverkusen har startet juleferien med en af de gode nyheder, da de har meddelt, at de har forlænget aftalen med 17-årige Florian Wirtz til sommer 2023. Wirtz kom først til klubben i januar, men han har allerede spillet sig frem til en plads i startopstillingen.

I denne sæson står Wirtz noteret for to mål og fire assist i 12 kampe, og han har været en af Bayer Leverkusens mest iøjnefaldende spillere indtil videre. Wirtz glæder sig over forlængelsen og håber, at han sammen med klubben kan vinde titler.

- Jeg spiller på et superhold, som jeg fuldt og fast tror på kan vinde noget sammen. Vi er på rette vej, det kan jeg se hver dag til træning, udtaler Florian Wirtz.

Der er også stor tilfredshed hos klubbens ledelse, hvor Rudi Völler spår Wirtz en stor karriere.

- Florian har overgået vores store forventninger til ham i sit første år som senior. Hvis han fortsætter med at arbejde hårdt og udvikle sig, får han en fantastisk karriere.

Bayer Leverkusen er også i denne sæson en del af topstriden i Bundesliga, hvor de ligger på andenpladsen med to point op til Bayern München. Florian Wirtz og resten af tropperne vender tilbage fra ferie den 2. januar, hvor Eintracht Frankfurt venter i Bundesliga.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER