Fodbold nyheder

United vil give Rashford ny giga-kontrakt

Af Niels Nedergaard

Ifølge Daily Express arbejder Manchester United i øjeblikket på at tilbyde Marcus Rashford en ny gigantisk kontrakt, mens klubber som Barcelona og Real Madrid spøger i kulissen.

Ritzau Scanpix
Ritzau Scanpix

Marcus Rashford er en eftertragtet herre. Derfor vil Manchester United også gøre alt, hvad der står i deres magt for at forlænge aftalen med den 23-årige engelske stjerne.

Det skriver det engelske medie Daily Express. Mediet mener at vide, at United allerede i begyndelsen af det nye år vil sætte sig ned og diskutere en ny stor kontrakt til Rashford.

Marcus Rashford har ellers først kontraktudløb i 2023 med Manchester United, men ifølge Daily Express vil den engelske storklub altså forlænge den aftale med yderligere 12 måneder, så han bliver i klubben til 2024.

Ifølge mediet Daily Star er der desuden tale om en aftale, der sikrer den 23-årige stjerne i omegnen af 2,5 millioner kroner.

Interessen for Marcus Rashford er da heller ikke til at tage fejl af. Han er nemlig både blevet sat i forbindelse med et skifte til Barcelona, Real Madrid og Paris Saint-Germain. Men står det til Manchester United, kommer sådan et skifte altså ikke på tale.

Marcus Rashford har scoret 79 mål for Manchester United i 234 kampe for klubben. Han fik sin debut for klubbens førstehold tilbage i 2016, og inden da optrådte han for klubbens U18-mandskab.

Mere om Marcus Rashford

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik