Raymund Nelausen

Silkeborg henter AGF-angriber

Silkeborg IF har forstærket sin offensiv, da de har hentet Nicklas Helenius i AGF og givet ham en kontrakt på tre og et halvt år.
Silkeborg oplyser i dag, at de har hentet AGFs Nicklas Helenius til klubben. Angriberen har fået en kontrakt frem til sommer 2024, og Helenius glæder sig til at få regelmæssig fodbold i benene igen, som han ikke mener, har været tilfældet hos AGF.

- Jeg er kommet til et trin i min karriere, hvor jeg har behov for at spille så meget som muligt. Det er ambitionen, at jeg skal ind og være en fast del af startformationen, og den udfordring glæder jeg mig til. SIF spiller fodbold på en måde, som jeg sagtens kan se mig selv som en del af, udtaler Nicklas Helenius til Silkeborg IFs egen hjemmeside.

Nicklas Helenius har tidligere spillet for Silkeborg IF, da han i 2016/2017-sæsonen var en vigtig brik i klubbens overlevelse i Superligaen. Nu er angriberen tilbage i Søhøjlandet, hvor han er udset til at få sig en vigtig rolle.

– Vi kender Nicklas og han kender os, og vi ved, at vi har fået en angriber, der kan udfylde en vigtig position hos os. Han skal selvfølgelig indgå i lige konkurrence med vores øvrige angribere i truppen.

- Men vi har da en forventning om, at Nicklas med sin erfaring, sit målinstinkt og sin arbejdsradius kommer til at spille en vigtig rolle i vores bestræbelser på at nå målet om oprykning, fortæller Jesper Stüker, der er sportschef i klubben.

Aftalen træder i kraft i januar transfervinduet, hvor Nicklas Helenius dermed skifter Superligaen ud med 1. Division. Her ligger Silkeborg på en tredjeplads med syv point op til førstepladsen, som Viborg FF sidder på.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER