C. Romero (79)
A. Scholz (13)
Asbjørn Steffensen

ENDELIG: FC Midtjylland kæmper sig til første point Champions League

FC Midtjylland kæmpede bravt og skaffede deres første point nogensinde i Champions League, da de stod uafgjort mod Atalanta tirsdag aften.
FC Midtjylland tog til Bergamo uden flere af deres helt store profiler i form af anfører Erik Sviatchenko, Evander og Jens-Lys Cajuste. På kampdagen blev det så meddelt, at Pione Sisto også ville misse tirsdagens Champions League opgør mod Atalanta.

Allerede fra start fik de danske mestre et par omstillings-muligheder og syv minutter inde i opgøret fik Anders Dreyer en friløber mod Atalantas mål, men aflveringen ind foran til Awer Mabil blev i sidste sekund afværget af hjemmeholdets forsvar.

Efter 13 minutter blev et indlæg sendt ind mod Atalantas felt, som Sory Kaba fik taget ned med brystet og derefter blev den løse bold banket op i hjørnet af Alexander Scholz til en overraskende 1-0-føring til Ulvene.

Atalanta fik flere gyldne muligheder for at udligne i første halvleg, men spcecielt Duvan Zapata var meget uskarp i opgøret, og derfor gik holdene til pause på en føring til de danske gæster.

I anden halvleg var midtjyderne presset af det italienske hold, der kom tættere og tættere på at udligne. De danske mestre havde stort set ikke noget spil på Atalantas banehalvdel.

I det 79. minut modtog Romero et indlæg i midtjydernes felt fra højre side efter dårlig opdækning fra Paulinho. Han steg højere til vejrs end Daniel Høegh, og udlignede med et hovedstød.

Resten af kampen brugte FC Midtjylland på at forsvare sig og cleare bolde ud af feltet. Men der kom ikke flere mål i opgøret, og Ulvene sikrede sig dermed deres første point nogensinde i Champions League med 1-1 ude mod Atalanta.