Nicolai Christensen

Salzburg-stjerne beslutter sin fremtid efter Champions League

Ungarske Dominik Szoboszlai er jagtet af mange af de største europæiske klubber heriblandt Arsenal, og det er kommet frem, at ungaren vil beslutte sin fremtid når han og Salzburg har spillet de sidste tre kampe i deres pulje.
Arsenal har allerede eftersigende holdt et møde med hans repræsentanter, og Real Madrid og PSG forventes også at ville forsøge at tiltrække den 20-årige midtbanespiller. Flere italienske klubber som Juventus, AC Milan, Inter og Napoli er også med i jagten på Szoboszlai, og vil overveje at gå efter ham allerede til januar.

Ifølge det italienske medie Calciomercato.it vil den offensive-midtbanespiller beslutte sin fremtid, når han og klubben har spillet de sidste Champions League-kampe. RB Salzburg vil foretrække at sælge ham til sommer, men det ligner mere og mere, at han vil være fortid i den østrigske klub til januar.

Et skifte i januar kan blive en fordel for RB Leipzig og Julian Nagelsmann, der længe har været interesseret i ungaren, der grundet sin frikøbs-klausul vil være mulig at få fat på til en pris i omegnen af 186 mio. kroner.

Szoboszlai har i 75 kampe for Salzburg scoret 22 mål og leveret 33 oplæg til mål. Derudover var det også den unge ungarer, der scorede det afgørende mål i kampen for Ungarn imod Island, der sikrede Ungarn en plads ved EM-slutrunden til sommer.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER