Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Europa: UEFA Nations League
FT
2 - 1
(1 - 0)
Danmark
Island
C. Eriksen (12), C. Eriksen (90)
V. Kjartansson (85)
Niels Nedergaard

Hamrén: - Jeg er stolt af spillerne

Erik Hamrén er stolt over den måde, som spillerne håndterede kampen mod Danmark på efter et skuffende resultat mod Ungarn i midtugen.
Det blev heller ikke til nogen stor islandsk aften, da et mål i de døende minutter forhindrede, at Island kunne rejse fra Danmark med et enkelt point i bagagen.

Nederlaget til danskerne kommer få dage efter, at Island var foran 1-0 mod Ungarn, men smed det hele på gulvet og måtte lide et 1-2-nederlag, hvorfor de ikke kvalificerede sig til næste års EM-slutrunde. Derfor er Islands landstræner, Erik Hamrén stolt over spillernes præstation mod Danmark med tanke på skuffelsen fra midtugen

- Jeg vil først og fremmest sige, at jeg er virkelig stolt af spillerne. Vi har været utrolig meget nede siden skuffelsen i torsdags, siger Erik Hamrén på pressemødet efter kampen, inden han tilføjer:


- Men i dag går vi ud og spiller en god kamp mod et godt hold som Danmark. Vi får et straffespark imod os til sidst, men jeg er virkelig stolt af den måde, som holdet arbejdede på. Island vil komme stærkt tilbage, for når man kæmper som et hold, kommer man også tilbage igen, lyder det fra Erik Hamrén på pressekonferencen.

Island er med nederlaget til Danmark stadig noteret for et stort, fedt nul på pointtavlen, og dermed rykker det islandske hold også ud af Nations Leagues gruppe A og ned i lag nummer to.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER