Niels Nedergaard

Lyngby lejer Gammelby i Brøndby

Jens Martin Gammelby skifter angiveligt til Lyngby på en etårig aftale.
Tidligere på dagen vinkede Lyngby farvel til Patrick da Silva, da han fik revet sin kontrakt over i den københavnske klub.

Men allerede nu har Lyngby en ny back på plads i truppen. Der er tale om Jens Martin Gammelby, der kommer til klubben fra Brøndby på en etårige lejeaftale.

Det erfarer medierne bold.dk og B.T. og det samme erfarer Indkast.dk nu. Med i lejeaftalen følger angiveligt en købsoption.

Tidligere på dagen kunne Midtjyllands Avis ellers fortælle, at Svend Crone var tæt på et skifte til Lyngby, men angiveligt blev en handel aldrig til noget, da Silkeborg kun ønskede at sælge deres profil, hvis de havde en erstatning på plads i tide.

Det skete imidlertidig ikke, og derfor blev en handel mellem Lyngby og Silkeborg aldrig til noget. I stedet valgte Lyngby at gå med Jens Martin Gammelby, som de nu får glæde af det næste års tid.

Jens Maritn Gammelby skiftede i sommeren 2018 til Brøndby fra Silkeborg, men den offensive back har aldrig fået sit gennembrud på Vestegnen, og nu skal han altså fremover slå sine folder i Lyngby.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER