Raymund Nelausen

Officielt: Brøndby henter landsholdsspiller fra Paraguay

Brøndby har i dag skrevet kontrakt med venstrebacken Blas Riveros, der kommer fra FC Basel.
Brøndby har i længere tid manglet et venstreback, og på transfervinduets sidste dag lykkedes det dem endelig at hente en. De har skrevet kontrakt med Blas Riveros fra FC Basel, som kommer til Vestegnen på en fireårig kontrakt.

Blas Riveros er 22 år og har spillet for FC Basel siden 2016. Desuden har han spillet 7 landskampe for Paraguay, og han er også en del af deres nuværende trup, som snart skal spille kvalifikationskampe til Copa America.

Riveros er hovedsageligt venstreback, men kan også benyttes på venstremidtbane. Han er trods sin unge alder en spiller, der allerede har stor erfaring, og det glæder Carsten V. Jensen sig over.

- Blas Riveros er med sine 22 år stadig ung og skal naturligvis udvikle sig yderligere, men med over 100 kampe bag sig hos FC Basel er det samtidig en spiller med god erfaring fra en stærk liga, europæiske gruppespil og landskampe for Paraguay. Blas Riveros er en stærk og dynamisk spiller med kvaliteter både defensivt og offensivt som vi glæder os til at se i Brøndby trøjen, udtalte Carsten V. Jensen til Brøndbys egen hjemmeside.






MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER