Nicolai Christensen

Officielt: Everton henter engelsk midterforsvar

Everton har for alvor været i gang i dette transfervindue, og på den sidste dag, har de annonceret en mulig sidste tilgang.
Ben Godfrey fra Norwich har Everton for kort tid siden annonceret som ny Everton-spiller. Han bliver den femte store signing af ”The Toffees” i dette vindue, og bliver angiveligt hentet for 164 mio. kroner.

Godfrey imponerede på et dårligt Norwich-hold i sidste sæson, og har det seneste års tid været jagtet af diverse engelske klubber, heriblandt Everton. Den 22-årige-englænder har skrevet under på en femårig aftale med Everton, der på nuværende tidspunkt topper Premier League.

Selv siger Godfrey om skiftet til Evertons hjemmeside:

- Det er en ære for mig at skrive under med Everton og blive en del af denne store klub. Jeg er meget taknemmelig for denne mulighed, og jeg kan ikke vente med at komme i gang, lyder det fra Godfrey.

Et rimelig markant vindue fra Everton, der ser ud til at ende med at have hentet James Rodrigues, Allan, Abdoulaye Doucoure, Niels Nkounkou og Ben Godfrey. Ifølge rygterne kommer der ikke til at være flere tilgange til den blå del af Merseyside i dette transfervindue.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER