Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Henrik Varbøl Andersen

Officielt: Rennes forstærker sig frem mod Champions League

Den franske klub solgte for nylig deres målmand til Chelsea, men nu har de hentet to spillere ind den anden vej.
Juventus-spilleren Daniele Rugani og Inter-spilleren Dalbert Henrique er begge hentet ind på leje-aftaler til Rennes, som dermed styrker sig frem mod Champions League-gruppespillet. Franskmændene der lidt overraskende kvalificerede sig til Europas fornemmeste turnering, solgte for nylig deres målmand Edouard Mendy til Chelsea.

Rugani har haft svært ved at bide sig fast hos de italienske mestre, mens Dalbert også er kommet i overskud hos Inter. Begge spillere håber på, at de vil kunne få genstartet deres karrierer i Frankrig. Rugani udtalte til klubbens hjemmeside ifølge Goal, at han ser frem til tiden i klubben:

- Jeg er glad for at være i Rennes. Jeg har opdaget et fremragende miljø. Jeg kan næsten ikke vente på at starte med at spille med mine nye holdkammerater, og hjælpe dem bedst muligt til at have en fantastisk sæson. Mit mål er at starte på en frisk.

Rugani er dog ikke alene om at komme til fra Italien. Dalbert Henrique blev i samme ombæring præsenteret på en leje-aftale fra Inter. Også han er tilfreds med muligheden for en ny start, og det lagde han ikke skjul på til klubbens hjemmeside:

- Jeg er glad for denne mulighed om at komme til Rennes. Jeg håber på en god sæson sammen med mine holdkammerater. Jeg er meget glad for at være her.

Rennes har ligesom FC Midtjylland for første gang kvalificeret sig til Champions League, hvor franskmændene røg i gruppe med Chelsea, Sevilla og Krasnodar.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER